сите категории
EN

ЗА НАС

Дома> ЗА НАС

ЗА НАС

Rika Solar Energy Solution Co., Ltd. е меѓународно високотехнолошко претпријатие посветено на полето на складирање на соларна енергија и решенија за фотоволтаична енергија, кое припаѓа на Rika Group со Rika Sensor. Во насока на искористување на сончевата енергија, Rika Solar формираше длабок кооперативен сојуз со Rika Sensor.

Now after more than a decade of development, Rika Solar is a professional manufacturer of lithium batteries and a solution provider of solar energy storage in China.

Our business involves the fields of home energy storage, e-boat energy storage, photovoltaic energy storage and various cutting-edge technologies of photovoltaic utilization. The main products are lithium battery storage, powerwall,solar inverters, solar storage systems, etc.

Во текот на изминатите десет години, Rika Solar опслужи повеќе од 100,000 корисници ширум светот, испорача повеќе од 1.5 GWh батерии и има прилично зрела технологија за литиумски батерии. И се надеваме дека можеме да придонесеме за развој на глобалната чиста енергија.

НАШАТА ФАКТОРИЈА

Сертификат

展开
ОНЛАЈН