сите категории
EN

Дома> ВЕСТИ > компанијата Вести

РИка Солар | Срдечно го славиме успехот на Solar PV World Expo 2022

Време:-2022 09 16- Посети: 25

Соларната PV World Expo 2022 завршува во Гуангжу на 11 август.

Рика Солар, компанија за складирање и апликативни решенија за соларна фотоволтаична енергија во сопственост на Rika Technology Group, се придружи на публиката за да биде сведок на возбудливиот момент.

图片 01

(Генерален директор Мајкл Донг (десно) и менаџер за меѓународни операции Деми Чен (лево))

Пред оваа изложба, специјално формиравме посебна група за да направиме детални подготовки за изложбата.

图片 02

(Ени Ма, инженер за продажба)

Од комплетен сет на фотоволтаични метеоролошки станици до објекти за складирање на фотонапонска енергија до системи за управување со фотоволтаични енергија, ние се стремиме да го подобриме системот и да ја комплетираме опремата за поддршка за подобро да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.


图片 03

Како резултат на тоа, привлечевме голем број кинески и странски производители и претпријатија да ја посетат нашата област на штанд и да разговараат за бизнисот.

图片 04

(Кинеските клиенти ни пристапуваат за литиумските батерии)

Има многу клиенти кои застануваат на штандот на Rika Solar и разговараат за бизнис со нашиот персонал за да постигнат намера за купување и соработка.


图片 05

(Странските клиенти ни пристапуваат за целиот систем за складирање енергија)

Конечно, со помош на целата компанија, Rika Solar успешно го затвори шоуто на 11 август 2022 година.
Во иднина, Rika Solar ќе продолжи да воведува повеќе производи и услуги погодни за пазарот на фотоволтаици.
Искрено се надеваме дека можеме да продолжиме да ги продлабочуваме и прошируваме областите на соработка со широк спектар на партнери за да постигнеме победнички резултати и да изградиме подобра иднина за фотоволтаиците.

展开
ОНЛАЈН