сите категории
EN

Дома> ВЕСТИ > компанијата Вести

Паметна енергија: Интегрирано решение за соларна енергија од Rika Solar

Време:-2022 04 29- Посети: 39

Паметна енергија: Интегрирано решение за соларна енергија од Рika Solar

 

Rika Solar е професионален производител на литиумски батерии и давател на решенија за систем за соларна енергија во Кина, посветен на провидинг безбеден, сигурен и рентабилни производи во системите за соларна енергија за клиентите ширум светот. Бизнисот вклучува во електрична енергија во домаќинството, складирање на соларна енергија на возилото и друг сончев PV систем.       

 

Рика Солар"s производи главно вклучуваат: lитиумbатере, соларен инвертерс, соларнаpанели и заврши соларнакомплети за напојување. По години на развој, Рика има прилично зрела технологија во литиумските батерии за складирање на сончевата енергија и станува вертикално интегрирана во системот за соларна енергија. До крајот на 2021 година, повеќе од 1.5 GWh производи се сервирани на повеќе од 100,000 корисници, главно во Европа, САД и Југоисточна Азија. Со производи со високи перформанси и професионална услуга, Rika Solar е широко пофалена меѓу корисниците.

 

Rika Solar се стреми да стане водечка IoT компанија која најдобро ги разбира корисниците и се надева дека сè повеќе луѓе избираат Rika Solar за почист свет.

 

За да се реши проблемот со потрошувачката на енергија, Рika Solar is мудар избор.

展开
ОНЛАЈН