сите категории
EN

ШТО ИМАМЕ

топла производи

ЗА РИКА

Rika Solar Energy Solution Co., Ltd. е меѓународно високотехнолошко претпријатие посветено на полето на складирање на соларна енергија и решенија за фотоволтаична енергија, кое припаѓа на Rika Group со Rika Sensor. Во насока на искористување на сончевата енергија, Rika Solar формираше длабок кооперативен сојуз со Rika Sensor.
 

Сега по повеќе од една деценија развој, Rika Solar е професионален производител на литиумски батерии и снабдувач на решенија за складирање на соларна енергија во Кина.  

Прикажи ги Повеќе

апликации

10+ години Професионален производител на литиумски батерии
и давател на решенија за складирање на соларна енергија во Кина.

Најнови проекти

5KW ИСКЛУЧЕН СОЛАРЕН СИСТЕМ ВО НОВ ЗЕЛАНД ЗА СТАМУВАЊЕ

5KW ИСКЛУЧЕН СОЛАРЕН СИСТЕМ ВО НОВ ЗЕЛАНД ЗА СТАМУВАЊЕ

Хибрид од 50 KW, покрив во Барбадос

Хибрид од 50 KW, покрив во Барбадос

100KW ХИБРИДЕН СОЛАРЕН СИСТЕМ

100KW ХИБРИДЕН СОЛАРЕН СИСТЕМ

Систем за соларна пумпа за вода од 100 KW во Монголија

Систем за соларна пумпа за вода од 100 KW во Монголија

200KW НА МРЕЖА СОЛАРЕН СИСТЕМ ВО МАЛЕЗИЈА ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА УПОТРЕБА

200KW НА МРЕЖА СОЛАРЕН СИСТЕМ ВО МАЛЕЗИЈА ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА УПОТРЕБА

ЈАПОНИЈА 150 KW

ЈАПОНИЈА 150 KW

ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО СИСТЕМ ЗА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА 100KW

ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО СИСТЕМ ЗА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА 100KW

Најнови вести

展开
ОНЛАЈН